BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Betaling

Betalen bij Sportworms.nl

Bij Sportworms kunt u kiezen uit verschillende gecertificeerde betaalmogelijkheden. De keuzemogelijkheden om te betalen bij Sportworms.nl bestaan uit:

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Klanten die kiezen voor iDEAL kunnen betalen via hun eigen bank.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem en met ruim 15 miljoen kaarthouders de Belgische marktleider op het gebied van online betalingen.

Betalingen via Bancontact is erg veilig, alle betalingen zijn altijd 3D-secure beveiligd.

SOFORT

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat klanten extra accounts aan hoeven te maken

SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Giropay

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Omdat Giropay werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.

KBC/CBC

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving.

Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Klanten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.