BEL OF APP (+31) 6 23492832

Wat & voor wie?

Als u van buiten houdt!

Dan kent u het vast, u begint vol goede moed in uw (moes) tuin maar ondanks al uw inspanningen groeit er niet veel. Of u geniet aan de waterkant met de hengel in de hand, maar de vissen willen niet bijten.

Wat te doen?

Uiteraard zoekt u naar een zo natuurlijk mogelijke oplossing en die kunnen wij met onze wormenkwekerij Sportworms aanbieden. Vanaf 2010 leveren wij een (inter) nationaal bijdrage aan het leveren van kwaliteit wormen. Het voer wat de wormen bij ons op het bedrijf krijgen zorgt er mede voor dat vissen de geur van de viswormen sneller oppiken en hierdoor sneller zullen bijten. Wat ervoor zorgt dat u nog meer geniet aan de waterkant!

Daarnaast zijn deze wormen ook geschikt als voederworm voor reptielen, vogeltjes en aquarium dieren. Ook omdat het voer wat de wormen krijgen ervoor zorgt dat deze dieren de essentiële aminozuren binnenkrijgen. Dit  zorgt voor een goede gezondheid!

Ook kunnen verschillende soorten wormen zoals: Dendrobena Veneta, tijgerworm en mestpier ingezet worden als compostwormen mix. Omdat elke worm zijn eigen unieke functie heeft in het ecosysteem, zorgt deze mix voor de beste combinatie voor compostering. Deze compostwormen mix zorgen voor optimale beluchting en bemesting van de bodem. De wormen zijn dus eigenlijk de ploegers van de akkers!

Met het kweken van de wormen ontstaat er een prachtig bijproduct wat op ons bedrijf het zwarte goud wordt genoemd namelijk de wormenhumus. In de afgelopen jaren hebben wij van de wormenkwekerij Sportworms veel tuiniers, hoveniers, gemeentes en particulieren gelukkig kunnen maken hiermee. Want dankzij de wormenhumus verbetert u zowel het bodemleven als de vruchtbaarheid van uw (moes)tuin. Dit resulteert erin dat de tuin meer opbrengt en dat hij er voller en mooier in kleur bij komt te staan. Dit zorgt dat u echt geniet van al het werk wat u doet in uw (moes) tuin.

 

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen