BEL OF APP (+31) 6 23492832
fishing_girl

Bestel uw compostwormen online bij Sportworms

Bij Sportworms kweken wij verschillende soorten wormen van hoge kwaliteit. Zo bieden wij naast viswormen, knipwormen en voederwormen ook compostwormen aan. De compostworm zorgt voor perfecte beluchting en bemesting in uw tuin. Welke voordelen dit zoal heeft? Lees dan verder

Compostwormen: de ideale grondverbeteraar

Compostwormen kunnen het verschil maken van een schrale bodem en een zeer vruchtbare bodem. Deze slimme wormen zorgen namelijk voor een perfect ecosysteem in uw tuin.

De bodem wordt door de compostworm optimaal belucht doordat deze wormen lange tunnels graven. Hierdoor kan de buitenlucht diep in de grond binnendringen. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in de grond komt, waardoor de aerobe bacteriën (bacteriën die zuurstof nodig hebben) gestimuleerd worden. Deze bacteriën zorgen voor een snellere afbraak van organische stoffen. De wormen zijn dus eigenlijk de ploegers van de akkers!

Vele hoveniers zijn al jarenlang overtuigd van deze krachtige bodemdieren. Ze gebruiken deze compostwormen om een schrale tuin weer levendig te maken. Kies ook voor een levendige tuin en gebruik ook compostwormen van Sportworms.

Online compostwormen kopen

Wij snappen dat u erg benieuwd bent geworden naar de kracht van compostwormen. Maar hoe kan je deze compostwormen kopen? Het antwoord is makkelijk: bestel eenvoudig en snel via de webshop van Sportworms! Bij ons kunt u kiezen uit een compostwormen mix, die bestaat uit de beste selectie wormen. Denk hierbij aan de Dendrobena Veneta, tijgerwormen en mestpieren. Omdat elke worm zijn eigen unieke functie heeft in het ecosysteem, zorgt deze mix voor de beste combinatie voor compostering.

Je vindt de compostwormen mix in onze webshop. Kies de gewenste hoeveelheid en profiteer binnenkort ook van deze krachtige grondverbeteraars in uw tuin.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen