BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Wormenhumus: de perfecte grondverbeteraar

Wormen humus oftewel wormenmest maakt van schrale grond verantwoordelijke top grond! Wormenhumus is een van de beste grondverbeteraars die je kan kiezen. Benieuwd wat wormenhumus is? Lees dan verder en ontdek de wormenhumus van wormenkwekerij Sportworms.

Onze grondverbeteraar is 100% organisch

De wormenhumus van Sportworms is 100% organisch en bevat veel mineralen en spoorelementen. Dit zorgt voor een grote voedingsbron voor uw siertuin, groentetuin en gazonborders. Ook kan de wormenhumus worden gebruikt om jonge bomen en heggen mee aan te planten.

Wormenhumus wordt gecreëerd door wormen die de grond bewerken. De wormen van wormenkwekerij Sportworms krijgen regelmatig verse grond en de oude grond wat verwerkt is tot wormenhumus wordt dan gescheiden. Zo zorgen wij er voor dat de zich wormen altijd in een optimale leefomgeving bevinden.

De textuur van deze grond verbeteraar is fijn korrelig en is hierdoor zeer goed te verstrooien en te verwerken. Daarnaast bevat de humus nog kleine wormpjes en wormeneitjes, wat de extra cadeautjes voor de tuin zijn. Zij zorgen er namelijk voor dat er nog een actievere bodemleven gaat ontstaan.

Bestel de grondverbeteraar eenvoudig online

Tegenwoordig is wormenhumus eenvoudig online te bestellen dankzij de webshop van Sportworms. De grondverbeteraar kan besteld worden in zakken van 30 liter of in bigbags van 1000 liter. Zo is er voor zowel de kleine verbruiker als de grootgebruiker de juiste keuze. Ontdek de mogelijkheden zelf en bekijk onze wormenhumus in de webshop.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen