BEL OF APP (+31) 6 23492832
fishing_girl

Levend aas bestel je bij Sportworms

Bij Sportworms zijn wij gespecialiseerd in het kweken van viswormen van hoge kwaliteit. Deze viswormen zijn de perfecte oplossing wanneer u met levend aas wilt vissen. Ontdek de vele voordelen levend visaas te gebruiken en ontdek het gemak van Sportworms

Vissen met levend aas

Vele vissers weten het al: met levend aas vissen verhoog je de visvangst. Hierbij is de kwaliteit en de levendigheid van de visworm erg belangrijk, hierin kan het verschil gemaakt worden. Daarom zijn wij bij Sportworms gespecialiseerd in het kweken van hoge kwaliteit viswormen zodat u zorgeloos kunt vissen met levend aas.

Onze visworm, de Dendrobena Veneta ook ‘springer’ genoemd, is door zijn bewegelijkheid het ideale aas en wordt over de hele wereld gebruikt om mee te vissen. Deze vlezige, vitale worm met zijn glanzende grijze buik en rode rug blijft onder water lang beweeglijk. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de ‘springer’ de meest gebruikte worm tijdens viswedstrijden.

Eenvoudig en online levend aas kopen

Levend visaas kopen hoeft niet meer ingewikkeld te zijn. Omdat wij bij Sportworms alles in eigen beheer doen, kunnen we op elk vlak de beste kwaliteit leveren. Niet alleen wanneer het op de visworm aankomt, maar ook in het bestel gemak.

Zo kunt u in onze webshop makkelijk levend visaas bestellen. Bepaal zelf in welke hoeveelheid u wilt bestellen en hoe groot de viswormen moeten zijn. Wanneer u dit gekozen heeft, ontvangt u binnen de kortste keren levend visaas zodat u kunt genieten van optimaal visplezier.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen