BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Sportworms: het adres voor viswormen

Bent u op zoek naar de beste viswormen? Zoek dan niet verder, want Sportworms is het juiste adres voor al uw viswormen. In onze eigen wormenkwekerij zorgen wij in de beste condities voor de beste viswormen. Met de juiste soort viswormen zorgt u ervoor dat de vissen altijd bijten.

De viswormen van Sportworms

Gepassioneerde vissers weten hoe belangrijk de kwaliteit en levendigheid van een goede visworm is. Sportworms biedt een uitgebreide selectie aan van gezonde en levendige viswormen. U kunt bij ons de ideale visworm kiezen, denk hierbij aan de juiste maat of hoeveelheid. Zo zorgt u er voor dat de juiste vis gaat bijten!

Onze visworm, de Dendrobena Veneta ook ‘springer’ genoemd, is door zijn bewegelijkheid het ideale aas en wordt over de hele wereld gebruikt om mee te vissen. Deze vlezige, vitale worm met zijn glanzende grijze buik en rode rug blijft onder water lang beweeglijk. Deze eigenschappen zorgen er voor dat de ‘springer’ de meest gebruikte worm tijdens viswedstrijden.

Bestel uw viswormen eenvoudig via onze webshop

Bent u benieuwd hoe onze viswormen het verschil kunnen maken in het water? Bestel dan eenvoudig uw viswormen via de Sportworms webshop! Elke situatie vraagt om ander aas, daarom is er bij ons keuze in welke visworm u wilt bestellen.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen