BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Koop uw wormenhotel bij Sportworms

Uw eigen wormenhumus en wormenthee maken van uw GFT-afval, dat kan! Met het wormenhotel van Sportworms kunt u eenvoudig zelf thuis uw eigen bodem verbeteren en natuurlijke ‘Pokon’ makenHoe? Lees dan verder.

Maak uw eigen bodemverbeteraar met een wormenhotel

Een wormenhotel bestaat uit (meerdere) bakken met compost. Daarin wonen de compostwormen. De compostwormen kunt u organische stoffen laten eten zoals: (on)gekookte groente-, fruitresten en tuinafval. En dit kunt u afwisselen met koolstofrijk afval zoals karton, zaagsel, dode bladeren en koffieprut.

De wormen zorgen ervoor dat het composteerproces versnelt en de kwaliteit van de compost verbetert. Het voedsel zetten zij om in wormenhumus en wormenthee, die veel mineralen en spoorelementen bevatten. De wormenhumus is een perfecte grondverbeteraar en de wormenthee is de natuurlijke ‘Pokon‘ voor uw planten.

Bestel uw wormenhotel bij Sportworms

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een wormenhotel? Bestel deze dan eenvoudig online bij Sportworms! In onze webshop vindt u de Urbalive wormentoren met eventuele uitbreidingsbakken. Stap ook over op een wormenhotel en ontdek de voordelen!

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen