BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Sportworms: uw wormenkwekerij

Wormenkwekerij Sportworms is gevestigd in het Friese Drachtstercompagnie. Vanuit onze eigen wormenkwekerij leveren wij kwaliteitsproducten voor de optimale visbeleving. Daarnaast leveren wij ook een hoogwaardige grondverbeteraar in de vorm van humus aan. Benieuwd wat wormkwekerij Sportworms zoal doet? Lees dan verder.

Viswormen voor de beste prestaties

Sportworms is in de basis een echte wormenkweker. In onze eigen kwekerij zorgen wij ervoor dat wij de beste wormen kunnen leveren voor de vissport. Met de vele soorten wormen in ons assortiment weet u zeker dat u de juiste worm vindt.

Naast viswormen bieden wij ook compostwormen, knipwormen en voederwormen aan. Dus voor elke toepassing is Sportworms het antwoord op uw vraag.

100% organische wormenhumus

Wormenhumus, ook wel wormenmest genoemd, maakt van schrale grond weer vruchtbare topgrond. Met wormenhumus wordt elke siertuin, groentetuin of bloemenperk omgetoverd tot een prachtige en levendige tuin.

Onze wormenhumus is 100% organisch en bevat veel mineralen en spoorelementen. Een absolute musthave voor elke tuinder, hovenier en hobbyist!

Meer dan alleen een wormenkwekerij

Naast onze kwaliteitswormen onderscheidt Sportwoms zich van andere wormenkwekers. Wij bieden namelijk naast wormen ook een volledige webshop aan met accessoires. Hierbij kunt u denken aan allerlei producten die gerelateerd zijn aan de vissport of compostwerk.

Zo bieden wij verschillende soorten wormenhotels aan, grondzeven, wormenvoer en nog veel meer. Benieuwd wat wij zoal aanbieden? Neem dan een kijkje bij de accessoires in onze webshop.

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen