BEL OF APP (+31) 6 105 123 52
fishing_girl

Wormenmest is dé grondverbeteraar

Wormenmest krijgt steeds meer naam als perfecte grondverbeteraar. Niet gek, want deze wormen mest zorgt dat de meest schrale grond weer vruchtbare topgrond wordt! Benieuwd naar de voordelen van de wormenmest van Sportworms? Lees dan verder.

Wormenmest: de kaviaar voor de grond

De wormenmest, ook wel wormenhumus genoemd, van Sportworms is 100% organisch en bevat veel mineralen en spoorelementen. Dit zorgt voor een grote voedingsbron voor uw siertuin en groentetuin. Ook kan je wormennest gebruiken om jonge bomen en heggen mee aan te planten. Ook is wormenmest op gazon gestrooid voor optimale voeding. Kortom, voor bijna elke toepassing is wormenhumus te gebruiken.

Wormenhumus wordt gecreëerd door wormen die de grond bewerken. De wormen van wormenkwekerij Sportworms krijgen regelmatig verse grond en de oude grond wat verwerkt is tot wormenhumus wordt dan gescheiden. Zo zorgen wij er voor dat de zich wormen altijd in een optimale leefomgeving bevinden.

Koop wormenmest bij Sportworms

Bij Sportworms kunt u gemakkelijk en online wormenmest kopen. In onze webshop kunt u kiezen uit een zak van 30L of een bigbag van 1000L. Zo kunt u kiezen wat het beste bij uw verbruik past.

Neem een kijkje in onze webshop en ontdek ook de vele voordelen van wormenmest!

Meer weten?

Wij helpen je graag verder!

Blog & nieuws

De laatste ontwikkelingen